مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن آثار جرح و شکستگی

سلام بنده تاریخ 3 خرداد با موتور تصادف کردم
به پلیس زنگ نزدیم و من رو با اورژانس به بیمارستان منتقل کردن وقتی برای اعلام خسارت بیمه رفتیم گفتن که باید کروکی داشته باشی...
درخواست کروکی فرضی دادم با کارشناس سر صحنه رفتیم و کروکی کشید اما گفت گرفتن نتیجش زمان بره
حالا میخاستن بدونم تو این مدت که من آثار زخمم و شکستگی و کبودی های بدنم که خوب شده
آیا باز هم تعیین خسارت میکنن؟
و با چه مدرکی باید کبودی و زخمای خوب شده رو ثابت کنم برای گرفتن دیه؟
چون تا قبل از گرفتن کروکی فرضی هم خود بیمه اصلا تشکیل پرونده نمیداد
و تو این زمان بیشتر زخما و کبودی های من خوب شده و پام تو گچه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید درخواست معرفی به پزشکی قانونی برای زخم ها یتان می کردید. اما در مورد پا ، مدارک پرونده بیمارستان وجود دارد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام باید سریعا خود را به پزشکی قانونی معرفی کنید ممکن است در بیمارستان عکسی از شما گرفته شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به بیمارستان مراجعه کرده باشید در مدارک پزشکی شما در بیمارستان معمولا آسیبها قید می شود و پزشکی قانونی طبق مدارک پزشکی اظهارنظر می کند البته ممکن است که جراحات جزئی قید نشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به مدارک پزشکی بيمارستان استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مدارک پزشکی شما در بیمارستان معمولا آسیبها قید می شود و پزشکی قانونی طبق مدارک پزشکی اظهارنظر می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید سریعا خود را به پزشکی قانونی معرفی کنید