مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام
اینجانب پرستار طرحی در یکی از مناطق محروم هستم و همسرم کارمند بانک در تهران میباشد. بنا به این دلیل که من تعهد خدمت در مناطق محروم را دارم علوم پزشکی استان و وزارت خانه از انتقالی اینجانب جلوگیری کرده و شرط انتقالی را به یک دیگر پاس کاری میکنند.
به دیوان عدالت از اسفند ماه برای رسیدگی به این موضوع نامه زده ام اما تاکنون و بعد از گذشت چهار ماه هنوز جوابی دریافت نکرده ام.راهی برای تسریع در انتقالی بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رسیدگی در دیوان به نوبت است. راهی برای تسریع نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیر بعلت حجم زیاد پرونده ها رسیدگی زمانبر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه کاری نمیشه کرد و باید منتظر بمانید.
رسیدگی در دیوان زمانبر است و باید صبور باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق همان شعبه دیوان عدالت اداری باید موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعلت حجم زیاد پرونده ها رسیدگی زمانبر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچاراً باید منتظر تصمیم دیوان باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رسیدگی در دیوان زمان بر می باشد بهتر است صبر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه میتواند به تبعیت از شغل همسرش درخواست انتقالی نماید