مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی برداشت از حساب های بانکی

سلام خسته نباشید حدود 1ماه هست تمام حساب های بانکی بنده مسدودی برداشت شده و من به بانک مراجعه کردم گفتن اداره واکنش سریع اقدام به مسدودی حساب کرده پلیس فتا رفتم گفتن شکایتی ندارین به دادگستری مراجعه کردم گفتن احتمالا در سایت شرط بندی شرکت کردین ،من خرید اینترنتی انجام دادم و تراکتش های من نهایت 200هزار تومن بوده و به هیچ عنوان مبلغ کلانی به حسابم واریز نشده به من گفتن وارد سایت eers باید بشی و پرسشنامه پر کنی ولی من هر چقدر که میخام وارد سایت بشم کد ملی و شماره همراه رو میرنم مینویسه اطلاعات شما در سامانه وجود ندارد
تکلیف بنده چیست اصلا شاید تا چند ماه دیگه هم من نتونم وارد سایت بشم من به پولم نیاز دارم ،تو رو خدا اگه امکانش هست بنده را راهنمایی کنید من به شدت اختیاج به رفع مسدودی حسابم دارم،ممنون

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به بانک صاحب حساب و بانک مرکزی مراجعه نموده و سوال نمایید نامه مسدودی حسابم از کجاست با گرفتن شماره نامه مسدودی به آن ارگان مسدود کننده مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ورود به سایت مذکور باید چند روز صبر کنید بعد از چند روز می توانید وارد سایت شوید و از طریق بانک مرکزی نیز می توانید پیگیری کنید.
احتمالا تو کار خرید و فروش ارز دیجیتال هستید یا کسانی که تو این کار هستند به حساب شما پول واریز کرده اند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به مرجع توقیف کننده مراجعه و پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا تو کار خرید و فروش ارز دیجیتال هستید یا کسانی که تو این کار هستند به حساب شما پول واریز کرده اندمرجع مسدود کننده مراجعه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما باید به مرجع دستور دهنده مسدودی مراجعه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که یک حساب مسدود میشود به حساب می بایست به بانک مراجعه کند و علت را جویا شود و بعد از اینکه نسل جویا شد برای رفع آن اقدام کند اما اگر در سایت های شرط بندی حضور پیدا کردید راه های دیگری داردمی‌بایست به دادستانی تهران مراجعه نمایید و در سامانه ثنا ثبت نام کنید و در سایت قمار ثبت نام کنید و منتظر ابلاغ قضایی باشید