مشاوره حقوقی رایگان - بیمه معوقه

سلام. اگر از کارفرما بابت پرداخت نکردن حق بیمه سالهای گذشته انجام بدم و در اداره کار و دیوان محکوم شود آیا لیست بیمه سال‌های قبل باسابقه من اضافه خواهد شد یعنی بیمه چنین چیزی را از کارفرما تقبل می‌کند؟ تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر پرینت حساب و یا قرارداد دارید بله میتوانید نسبت به بیمه سالهای گذشته خود طرح شکایت کنید