مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق معوقه از کارفرما

بنده برابر حکم قطعی هیات حل اختلاف اداره کار و صدور اجراییه بابت پرداخت بیمه تامین اجتماعی معوقه و حقوق معوقه از شرکت تعاونی طلبکار هستم .. حسابهای بانکی شرکت در بانک های مربوطه هم برابر نامه اجرای احکام مسدود گردید. حالا چه مراحل دیگری جهت وصول بدهی ام دارم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از مسدودی حساب و استعلام اموال درصورت توقیف، به اجرای احکام جهت برداشت ومزایده مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اجرای احکام جهت برداشت مبالغ در حساب‌ها یا اموال شرکت به صورت مزایده می‌توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در اداره ثبت شرکتها ، درخواست انحلال شرکت را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مالی یافت شد توقیف و مزایده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به نحو حضوری از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اجرای احکام جهت برداشت مبالغ در حساب‌ها یا اموال شرکت به صورت مزایده می‌توانید اقدام نمایید