مشاوره حقوقی رایگان - شرکت

سلام مدتی پیش 2عدد چاقوی آشپزخانه برای تیز کردن با خودم به محل کارم بردم ولی موقع بیرون آوردن دوربین شرکت چهرمو ثبت کرده(در حال جابجایی شیئی زیر لباسم هستم)
باتوجه به اینکه استفاده شخصی از وسایل شرکت ممنوع هستش مجبور شدم زیر لباسم پنهان کنم
حالا شرکت به احتمال اینکه وسیله مورد نظر شاید یکی از وسایل شرکت بوده ازمن شکایت کرده.ممنون میشم اگه بفرمایین کلانتری با توجه به فیلم که چیزی در اونومشخص نیست میتونه منو بازداشت کنه؟ اصلا این فیلم میتونه مدرکی برای اثبات جرم باشه؟
بازم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فیلم اماره است وبه تنهایی موجب علم قاضی نمی شود ان هم اگر چیزی ئدر ان مشخص نباشد