مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تامین دلیل

با سلام وعرض ادب واحترام
دادخواست تامین دلیل برای 4 سهم مشاع از 96 سهم ملکی که خرید بصورت عادی انجام شده و ابنیه و اشجار (اعیانی) ندارد و زمین زراعی است. که بعداً بخواهیم انتقال سند بدهیم مدعی طلبکار نشود. چه مدارکی نیاز است و چکار باید کرد. ممنون از لطف و عنایت شما ...

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چه چیز راقصد دارید تامین دلیل کنید ؟ معمولا شهلدت شهود را تامین می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به سهم خود دادخواست الزام به تنظیم سند مشاعی بدهید.