مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای دادخواست تامین دلیل

اینجانب از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل از فردی کهن سال به دلیل احتمال از بین رفتن دلایل موجود داده ام و سامانه ثنا هم دارم ولی نمیدانم که ادامه مراحل چگونه است آیا وقتی مقرر از طریق سامانه ثنا اعلام میکنند یا اینکه شخصا باید پیگیری نمایم دادخواست تامین دلیل بدون قرار کارشناسی بوده آیا حضور بنده هم لازم است یا خود اعضای شورا نظر به اعلام آدرس خوانده اقدام و انجام میدهند و نتیجه را به بنده اعلام میکنند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما دادخواست تامین دلیل برای استماع شهادت شاهد خود میدهید و سپس تعیین وقت میگردد و از ان شاهد در مورد پرداخت شهادت گرفته میشود و اظهاراتش در دعوای اینده شما کمک کننده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادخواست تامین دلیل باید درخواست کارشناس برای بررسی موضوع را نمایید
و ممکن است درخواست شما رد شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در تامین دلیل اصولا نیاز به کارشناسی هست اگر ثنا دارید منتظر بمانید برای شما پیامک می آید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل همراه با نظریه کارشناسی است بهتر است حضورا پیگیری کنید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
پس از تعیین شعبه و ابلاغ به شما ، به صورت حضوری مراجعه کنید و پیگیر شوید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضورا پیگیری کنید.نیاز به توضیح بیشتر دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تعیین شعبه شده از طریق همان شعبه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اقدامات بعدی از طریق ثنا به شما اعلام میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید وانگهی منتظر ابلاغ باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ثبت پرونده در شعبه به شما پیامک ارسال می شود و شما می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

در صورتی که امکان ورو به سامانه ثنا دارید شخصا وارد ثنا شده وابلاغیه ها را بررسی کنید در غیر اینصورت به دفترخدمات قضایی مراجعه فرمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پیامک می آیدسپس به شعبه شوراحضوری تشریف ببرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام شما باید منتظر ابلاغ شعبه شورای حل اختلاف جهت اجرای قرار تامین دلیل باشید که در اکثر مواقع با صدور قرار کارشناسی انجام می پذیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فراهم نمودن طریق انجام تامین دلیل با خواهان است شخصا پیگیری فرمایید .

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

حتما بصورت حضوری پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام حضوری پیگیری بفرمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

درخواست کارشناس برای بررسی موضوع را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بخش اطلاع رسانی در خصوص پرونده های مفتوح در سامانه ثنا می توانید روند انجام امورات پرونده تان را پیگیری نمایید