مشاوره حقوقی رایگان - الودگی صوتی خودرو

سلام ماشین بنده ک سواری است را دوهفته پیش ب علت صدای ناهنجار یا غیر متعارف موضوع ماده 29 خوابوندن ( بار اول)
چند روز بعد ک رفتم پلیس 10 و کاراشو انجام دادم پیامک اومد برای ترخیص خودرو ب اداره اجراییات بیاید و علت عدم تایید صدای ناهنجار
رفتم اونجا و گفتن باید سند بزاری ماشینو ترخیص کنیم و بعد بری ماشینو ب حالت اولیه برگردونی ب ما نشون بدی تا سندو بهت تحویل بدیم خلاصه من کاراشو کردم و ماشینو تحویل گرفتم
خواستم بدونم اگر یبار دیگ بخاطر الودگی صوتی ماشین رو بخوابونن دادگاهی میشم یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است مدت بیشتری توقیف بشه.
اگر کسی شکایت کنه دادگاه رسیدگی می‌کنه