مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

ماشین منو به دلیل الودگی صوتی توقیف کردن بعد الان میگه. دو ماه باید پارکینگ باشه واقعا دو ماه ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مجازات راهنمایی رانندگی همین است میتوانید اعتراض نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ، از طریق پپلیس راهور اعلام نمایید وسیله مورد نیاز است و با دادن تعهد یا تبدیل به جریمه اقدام که سریعتر ترخیص شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق ضوابط مقررات قانون تخلفات رسیدگی به جرایم رانندگی تشخیص با راهور خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانیدبه استناد نیاز شخصی اعتراض نمایید وتعهد دهید و با پرداخت جرائم اقدام نمایید