مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین خارج از بافت به عنوان مسکونی

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم

بنده در مرداد 1393 یک قطعه زمین قولنامه ای به مساحت 300 متر در شمال کشور (محدوده تنکابن) خریداری کردم، مبایعه نامه در دفتر املاک تنظیم شده و فروشنده زمین مالک همان دفتر املاک بودند.
فروشنده در پایین مبایعه نامه قسمت توضیحات به صورت دستی نوشته : لازم به توضیح است که کاربری زمین مسکونی میباشد.
کد رهگیری هم به من دادن که داخل آن هم نوع کاربری مسکونی ذکر شده.
2 سال بعد هم در سال 95 فروشنده به بهانه اینکه کسی به متراژ زمین تصرفی نداشته باشد حدود 3.5 میلیون از من پول گرفت و دور زمین دیوار کشید.
بعد از چند سال متوجه شدم که زمین خارج از بافت قرار دارد و وقتی به فروشنده و دهیار مراجعه کردم گفتن زمانی که معامله انجام شده اینجا طرح وجود نداشته و سال 95 تازه طرح اجرا شده و به ما ربطی نداره و ...
حالا سوالم از وکلای محترم:
اول اینکه برای شکایت از فروشنده تحت چه عنوانی باید اقدام کنم و در صورت شکایت دادگاه به نفع من رای میدهد ؟
و دوم اینکه با توجه افزایش قیمت زمین طی این 7 سال، از چه طریقی باید قیمت زمین را به نرخ روز مطالبه کنم ؟ البته قیمت زمین مسکونی که به این عنوان فروخته شده
توضیح تکمیلی اینکه یک نهر آب (همیشه آب داره) با عرض حدود 2 متر هم به یک طرف زمین چسبیده و فروشنده در زمان تحویل زمین گفت این نهر حریم نداره و الان اصلا نمیدونم در مورد حریم هم به مشکل میخورم یا نه

پاسخ ها :

فروش زمین خارج از بافت به عنوان مسکونی خرید زمین خارج از بافت بدون اطلاع معامله زمین زمین