مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین انجام وظیفه

باسلام،خسته نباشید بنده معلول حین انجام وظیفه از ناحیه زانوی چپ(پارگی رباطACLوسائیدگی )میباشم که مشمول بندالف گروه ج میباشم وپانزده درصد از کار افتادگی دارم درسال85برای دریافت غرامت ویا مستمری بایدچه کار کنم،با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق یگان خدمتی خود و دایره قضایی موضوع را پیگیری نمایید