مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی موتور سیکلت

سلام و وقت بخیر،بنده برگه سند کمپانی و برگ سبز و کارت موتور سیکلت که همگی به اسم خودم هست را گم کرده ام و برای دریافت مجدد به تعویض پلاک مراجعه کردم و گفتند که حتما باید برگه سند کمپانی را داشته باشی،لطفا بنده را راهنمایی کنید که چگونه سند کمپانی را دوباره دریافت کنم،سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید از نمایندگی خودرو تحویل گرفتید یا از دفتر ثبت اسناد این برگ را دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید المثنی بگیرید برای این مسأله از نمایندگی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا آگهی مفقودی برگ سبز وستند کمپانی را آگهی نمایید و ازتاریخ آگهی بعد از گذشت ده روز به شرکت تولیدکننده خودرو ویا نمایندگیهای مجاز نسبت به صدورمراجعه شود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از مرجع صلاحتدار بپرسید

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

سلام‌.از طریق روزنامه کثیرالانتشار محلی اعلام مفقودی میکنید و الباقی کار با پلیس بعلاوه 10 است