مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی بینی

سلام من حدود دوماه پیش در نزاع بینی ام شکست. حکم دادگاه پرداخت دیه برای ضارب بود. الان بینی ام دچار انحراف شده و مشکل تنفس دارم. اینکه مبلغ ارش یک دهم مبلغ دیه است درست می باشد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر ارش بر مبنای نظر پزشکی قانونی لحاظ می شود و در این خصوص نمی تواند یک دهم مبلغ دی میزانی برای تعریف ارش باشد

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که برای جراحت یک عضو قانون دیه تعیین نکرده باشد دادگاه برای ان ارش تعیین میکند که میزان ان بر طبق نظر کارشناسان پزشکی قانونی است ،