مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بدون دلیل همسایه طبقه ی پایین

با سلام و عرض ادب. چند شب پیش بنده در حدود ساعت 11 شب بعد از اینکه متوجه شدم همسایه رو به روایم و پایینیم نیست با دریل شارژی که اصلا صداش در حد ازار و اذیت نیست برای نصب تابلو به دیوار دیوار و سوراخ کردم و همسایه طبقه پایینیمون که با بنده مشکل داشت و منتظر بهانه بود اومد تو ساختمان و شروع به سرو صدا کرد که حتی یکی از همسایه ها بیرون اومد گفت این اقا یه دریل زده ولی صدای تو خیلی بیشتره و خواست منو به بهانه ای اینکه دیوارا چقدر ضعیفه بکشه تو خونه اش که من نرفتم و بعد از چند دقیقه بحث زنگ زد به 110 که منم زنگ زدم و در حضور مامور گفت من کاری میکنم که تو از این ساختمان فرار کنی حالا رفته از دست من و خانمم و پدر خانم و مادر خانمم که مهمان بودند و فقط برای معذرت خواهی و جلوی گرفتنن دعوا به درب منزل این اقای رفته بودن شکایت ورود به عنف و فحاشی و تخریب و توهین و مزاحمت کرده که فردا دادگاه داریم که چون همش الکی و ساخته ذهن خودش بوده و هیچ مستند و شاهدی و نهایت یکی از همسایه ها که در ساختمان بود فقط بیاد بگه این اقا یه سوراخ با دریل زد که صداشم خفیف بود این شکایتاش حل بشه
ولی ابروی من بخاطر شکایت از پدر خانم و مادر خانمم رفته ایا من میتونم به خاطر این شکایت الکی از دستش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و شکایت همسایه به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.
بعد از صدور قرار منع تعقیب پدر و مادر همسرتان تحت شرایطی می توانند با عنوان تهمت و افترا شکایت کنند..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت همسایه به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.