مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی بدون سند

سلام...مادر من زمین کشاورزی داشت که اونو به عنوان ارث برای من و برادرم گذاشت ولی این موضوع رو درکاغذ و چیزی ثبت نکردیم چون مادر در سن خیلی کمی فوت کرد وصیت نامه هم نداشت فقط زبونی گفته شده...الان که مادرم فوت کرده و من و برادرم میخوایم این زمین رو بفروشیم...ایا مشکلی پیش میاد ؟؟ یا میتونیم بصورت قولنامه ای بفروشیمش...پدرم میتونه شکایت کنه یا نزاره بفروشیم؟؟ یا بعد از فروش مشکلی ب وجود بیاره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون رضایت نداشته باشه باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست.
در صورتی که نتوانید ثابت کنید طبق قانون بین تمام وراث تقسیم می شود که در این صورت سهم شوهر یک چهارم و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زبانی بی‌فایده است اگر امکان اثبات نباشد