مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

شخصی بدهکار بوده و من شکایت کردم و رای صادر شد و محکوم به پرداخت پول گردید ولی با میانجیگری بزرگانی که در جلسه ای صورت مجلسی نوشتند و من رضایت دادم و پرونده مختومه شد ولی فرد مورد نظر موعد پرداخت پول انکار کرد کوچولو نپرداخت باید چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه دهید و به صورت مجلس سازش نیز استناد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به متن و مفاد رضایت دارد اگر مشروط بوده قابل اقدام و پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در پرونده رضایت داده اید دوباره باید دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجدد دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام اکر رضایت بدون قید وشرط بوده شما عملا نسبت به حق هود گذشت کرده اید ولی در صورتی که در گذشت شرط وشروطی قید شده محکوم علیه پایبند به ان میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگررضایت مشروط بوده قابل اقدام جهت دادخواست مجدد مطالبه وجه و پیگیری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به متن رضایت نامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست مجددا طرح دعوا نمایید

احمد فتحی

جناب آقای احمد فتحی :

سلام وقت بخیر
برو اجرا احکام اون سازش نامه ای که صورت گرفته را اجرا کنه