مشاوره حقوقی رایگان - فوت در حین کار

برادر زاده من در حین کار از بین رفته و فوت کرده یک مقصر ماشین شخصی بوده که از پشت سربه ایشان زده و با ماشین حمل زباله پرس کرده و دوم شهرداری که ماشینش چراغ گردون خاموش بوده وسوم باز هم شهرداری که سطل آشغالی درحاشیه بلوار ولی جایی که دیدکافی نداشته که بعد از حادثه شهرداری سطل آشغالی را جابه جا کرده. سوال اینجاست آیا شهرداری بابت فوت کارگرش ماهانه چه سهمی از بیمه را برای زن و بچه او پرداخت کند؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام‌در مرحله اون باید اثبات شود چه کسی و چه ارگانی مقصر هست و دوم اینکه هر کدام چند درصد مقصر هستند بعد براساس آن تعیین می‌شود سهم پرداخت دیه .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مقررات می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید میزان و درصد تقصیر و شخص مقصر مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید میزان و درصد تقصیر توسط کارشناس تعیین گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان و درصد تقصیر و شخص مقصر مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شخصی بیمه بوده باشد و دعوت حق را لبیک بگوید بیمه خدمات و بیمه عمر و دیه به ایشان تعلق می گیرد اگر بر اثر سانحه فوت کرده باشد