مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

ایا قانونی هست ک سرپرست خانواده در اثر حادثه فوت شده است بشه غرامت دریافت کرد شخص فوت شده بیمه ندارد در مکانی هم ک فوت شده اند کارفرما بودند و محل کار هم بیمه نبوده است علت فوت هم برق گرفتگی است

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با این اوصاف که محل متعلق به خودشان و کارفرما بوده اند خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در این حادثه مقصر کارفرما باشد و یا بدون تقصیر متوفی باشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حادثه حین کار باشد می تواند دیه و حقوق کارافتادگی تحت شرایطی بگیرد.
می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
غرامت قابل دریافت می باشد
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است....