مشاوره حقوقی رایگان - بررسی سلامتی روان

با سلام
بنده یک سال و چند ماه هست که با خانمم ازدواج کرده ام
ایشان به شدت عصبی هستند و سر کوچک ترین موضوعی با من دعوا راه می اندازد به شدت پرخاش میکنند و به بنده و خانواده ام فحش رکیک میدهند.تهمت میزنند و حمله میکنند و صورت و تن و بدنم را صدمه میزنند و گاهی اوقات دست به چاقو میبرند و تاکنون چند باری بنده را زده اند.اجسام را به سمتم پرت میکنند و تا کوچک ترین دفاعی از خودم میکنم و ضربه ای میزنم ادعا میکنند که من را زدی .بنده را تهدید میکنند که مرگ موش به خوردت میدهم و یا این که خودکشی میکنم
دیروز سر ی چیز کوچک دعوا راه انداختند و طبق معمول فحاشی و تهمت و دست به چاقو که وقتی به سمتشان رفتم تا چاقو را ازشون بگیرم،صورت و بدنم را زخمی کردند دستم را گاز گرفتند که مجبور شدم به صورتشان ضربه بزنم که اتفاقی نیز نیفتاد.ولی موضوع را بزرگ کردند و بدون اطلاع من به اورژانس زنگ زدند و با وجود تاکید دکتر اورژانس مبنی بر سلامت جسمی ایشان به اصرار و با ابروریزی به بیمارستان رفتند و بعد از چند ساعت برگشتند.ولی من از ترس صدمه زدن ایشان به من یا خودشان،ایشان را به خانه راه ندادم و به خانواده ایشان موضوع را اطلاع دادم و ایشان بدون اطلاع من به منزل همسایه رفتند و شب را انجا سپری کردند.من تلفنی توسط همسایه اطلاع پیدا کردم که ایشان انجا هستند.ولی چون باهاش قهر بودم و این که امکان آسیب زدن به خود را حس کردم و خانواده ایشان هم اطلاع داشتند و همسایه نیز انسانهای موجهی بودند،دنبال ایشان نرفتم و ایشان هم به منزل پدرشان رفتند.در این یکسال تاکنون سه بار برگه پزشکی قانونی گرفته ام ولی در این یکسال شکایتی نکردم.
چگونه میتوانم درخواست بررسی وضعیت روانی ایشان را بکنم و این که اگر مشکل روانی نباشد و این کارها ی جورایی فیلم بازی کردن ایشان باشه،ایشان میتوانند ادعای حیثیت یا چیز دیگری در مقابل این کار من بکنند؟
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده تمکین می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
البته توجه داشته باشید داشتن مشکل روانی ممکن است تاثیر چندانی در رونده پرونده های شما نباشد.
بهتر است قبل از طرح دعوا در صورت امکان به پزشک متخصص مراجعه کنید