مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید. بنده و همسرم قصد طلاق توافقی داریم که در اصل همسرم بخاطر همسر سابق و فرزندانش 7 ساله اصرار به طلاق داشت و بلاخره من راضی به توافق شدم. فقط وکلای هر دو طرف از اقوام خود ایشون هست بخاطر مسائل مالی. جناب وکیل فرمودند که دادخواست رو از طرف زوجه میزنیم که سریعتر پیش بره.اولا آیا ایشون میتون دست تو قولنامه توافقی ما ببرن بعدا دور از چشم من؟دوما اینکه دادخواست از طرف زوجه تنطیم بشه بعدا اگر اجحاف بشه در حقم برای من مشکل ساز میشه یا نه؟سوما وکیل فرمودند بعد جلسه اول دادگاه حق پشیمانی و تغییر نظر و اعتراض و... رو از هر دو ساقط میکنیم که زودتر به نتیجه برسیم، ایا اگر هر دو وکیل که از آشنایان همسرم هستن، برای من مشکلی پیش میاد با ساقط کردن تجدید نظرخواهی و پشیمانی و اعتراض؟؟
اگر میشه زودتر جوابمو بدید.من تمام زندگی مادی و معنویم زیر سوال رفته اینا فقط نگران مسائل مادی هستن.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله حتما شما هم قبل توافق در این خصوص با وکیلی مشورت داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یک نسخه از توافقنامه را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما شما هم قبل توافق در این خصوص با وکیلی مشورت داشته باشید