مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه اداره کار

با سلام و خسته نباشید.
اجراییه رای اداره کار صادر شده. برای خودم و کارفرما ابلاغیه هم اومده و در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی هم پرونده مختومه هست، از طرفی کارفرما به دیوان عدالت اداری شکایت کرده. من الان تو این مرحله چه کاری باید انجام بدهم؟ چطور میتونم مبلغی که بابت الباقی قرارداد طلبکار هستم و در رای اداره کار هم بصورت قطعی و لازم الاجرا صادر شده از کارفرما بگیرم؟ کارفرما میتونه تا مشخص شدن رای دیوان عدالت اداری از پرداخت این مبلغ خودداری کنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام بله ممکن است دستور موقت از دیوان بگیرد. نیاز به بررسی مدارک دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ممکن است دستور موقت از دیوان بگیرد. نیاز به بررسی مدارک دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با رای هیت حل اختلاف قطعی است و می‌توان تقاضای صدور اجرائیه کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کار فرما می توانید از دیوان دستور موقت بگیره