مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجراییه اداره کار

با سلام و احترام
اجراییه رای اداره کار صادر شده, الان من باید برم مجتمع قضایی ادامه روند رو پیگیری کنم؟ یا باید منتظر بمونم از آنجاییکه برا کارفرما ابلاغیه رفته، مابقی حق و حقوقم رو پرداخت کنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجراییه که صادر می شود مدتی به کارفرما مهلت داده می شود که طلب شما را بپردازد ، بعد از ان مدت، اگر پرداخت نکرد شما باید برید اجرای احکام دستور توقیف حسابهایش را بگیری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام دادگستری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید.
بعد از تعیین شعبه در اجرای احکام می توانید با اخذ نوبت از اجرای احکام پرونده را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بعد از قطعیت رای ، کارفرما در مهلت قانونی پرداخت نکرد باید از طریق اجرای احکام توقیف اموال بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به شعبه صدور اجراییه مراجعه وپیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهلتی به کارفرما جهت پرداخت اعطا می گردد در صورت عدم پرداخت از شعبه جهت توقیف حساب اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست اجراییه دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق اجرای احکام دادگستری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه صدور اجراییه مراجعه وپیگیری نمایید