مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش درست کردن واسم

با سلام
بنده از کارفرمام شکایت کردم و ایشون رو بعد از 18 ماه دوندگی محکوم کردم، حالا ایشون رفته واسم تامین دلیل داده که من با دو نفر دیگه با ماشین ایشون تصادف کردیم در صورتی که من اصلا ماشین و گواهینامه ندارم و رانندگیم بلد نیستم میخواستم ببینم باید الان من چیکار کنم. ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارفرما به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما می توانید انکار کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هریک احکام خاص خود را دارد
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیازی نیست شما شکایت کنید چیزی را اثبات کنید ایشان باید اثبات کند اگر نتیجه نگرفت تحت اعاده حیثیت شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان باید ادعای خود را اثبات کند. شما انکار کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید شما انکار کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تامین دلیل اهمیتی ندارد.اگر علیه شما طرح دعوا کرد دفاع مناسب بعمل آورید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خویش را اثبات نمایند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود