مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید از ماشین من شکایت شده که دوسال پیش تصادف کردی بیست میلیون مسدود کردن حسابم در حالی که من تصادف نکردم چطوری میتونم پیگیری کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری مرجع قضایی مربوطه و پرونده را مطالعه کنی و واخواهی کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعایی مطرح شده باشد باید توسط ان شخص اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست در این خصوص به مرجع مسدود کننده مراجعه نمائید پرونده را مطالعه کنید و بعد از آن اقدامات لازم را به جا بیاورید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به شعبه دستور دهنده ی مسدودی حسابتان مراجعه کنید و مدارک و مستندات را بررسی و سپس اقدام به اعتراض ( احتمالا اعاده ی دادرسی) کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به شعبه مربوطه مراجعه واعتراض خودرا اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

و طرف مقابل باید با ارائه مستندات ، وقوع تصادف توسط شما را اثبات نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
محل تصادف خودرو كارشناسي شود
و مطالعه پرونده و درخواست رسيدگي

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه مربوطه مراجعه و درخواست مطالعه پرونده نمایید تا ببینید تحت چه مدارکی این شکایت را از شما کرده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه و پرونده را مطالعه کنید