مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

باسلام
من کارمند رسمی دادگستری شهرستان دیلم هستم 3ساله مشغول خدمت هستم و تعهد 10ساله دادیم
شوهرم پالایشگاه گاز بیدبلند بهبهان سرکاره
و‌من‌هرروز مسیر 1ساعته رفت و 1ساعت برگشت را طی میکنم باتوجه به اینکه من خانمم
تو این مسیر هم مشکلات زیادی سرراهم هست
من میتونم از کجا درخواست انتقالی بدم یا درخواست مامور به خدمت
ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست انتقالی بدهید در صورتی که موافقت نشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه راهی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در صورتیکه مبدا و مقصد موافقت کند مانعی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید موافقت ارگان مبدا ومقصدرا اخذ نمایید