مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان پرستار و دخالت در امور پزشکی

با سلام
اخیرا تعدادی سایت خدمات در منزل وارد حوزه درمان در منزل شده اند و افرادی را با مدارکی از قبیل دستیار کنار پزشک و کمک بهیار به عنوان پرستار جهت امور درمانی به منازل اعزام میکنند. در حالی که در مدرک ایشان اکیدا قید شده حق دخالت در درمان ندارند. ولی تحت عنوان پرستار ارایه خدمات میکنند. میخواستم بدانم این مورد جعل عنوان می‌باشد یا عنوان دیگری دارد ؟ و اینکه در حوزه پلیس فتا می‌باشد یا وزارت بهداشت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان نظام پزشکی و پرستاری اطلاعات آنان را استعلام بگیرید . اگر خلاف واقع بود تحت عنوان جعل سمت و سو استفاده از مقام شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سازمان نظام پزشکی کشور استعلامات را اخذ نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق وزارت بهداشت اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مداخله در امور پزشکی بدون مجوز جرم است جعل عنوان جرامی جداگانه است و ارتباطی به مداخله در امور پزشکی ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان نظام پزشکی و پرستاری اطلاعات آنان را استعلام بگیرید . اگر خلاف واقع بود تحت عنوان جعل سمت و سو استفاده شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است از طریق اداره بهداشت وسلامت پیگیری نمایید