مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و سلب آسایش توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی عزیزان

بنده مالک طبقه ی 3 از یک ساختمان 7 طبقه هستم. مالک واحد های 4 و 5 یک نفر هست که واحد 4 را اجاره میده و واحد 5 خودش زندگی میکنه.متاسفانه از مهر ماه سال 1400 اجاره نشین طبقه ی 4 با ایجاد سر و صدای نا متعارف از جمله کشتی گرفتن،فرار کردن و کوبیدن پا به زمین و…. باعث سلب آسایش خانواده ی ما شده،طوری شده که بعد از ظهر ها از سر وصدا و بدو بدوی اینا نمیتونیم چشامونو رو هم بزاریم. 2 بار به صورت تلفنی ازشون خواهش کردم،یک بار اس ام اس فرستادم(بعد اس ام اس خودشون زنگ زدن) و دوبار هم به صاحب ملک به صورت لسانی گفتم که اجاره نشین شما با سر و صداشون مارو واقعا اذیت میکنن ولی متاسفانه هیچ نتیجه ای تا به امروز نداشته و متاسفانه پسر اجاره نشین لج بازی میکنه.

میخواستم از شما سروران راهنمایی بخوام در مورد ارسال اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی،نحوه ی ارسال اظهار نامه به چه صورت است؟! چه کارهایی باید برای ارسال اظهار نامه بکنم؟! فرم مخصوصی داره که باید خودم بنویسم !؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله فرم مخصوصی دارد باید یک وکیل متن آن را برای شما بنویسد تا ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه مناسب ارسال شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از طریق همین سایت و یا حضوری با مراجعه به وکیل دادگستری درخواست تنظیم اظهارنامه و شکوائیه نمایید تا مراحل بعدی طی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه مناسب ارسال شود فرم مخصوص دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید شکایت مزاحمت ثبت نمایید می توانید وکیل نیز داشته باشید تمام امور را به وکیل بسپارید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام اظهارنامه دارای فرم مخصوصی است که شما خواسته های خود را از طرف مقابل تان در آن مکتوب می کنید و در خدمات قضایی ارسال می نماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درصورت نیاز می توانم برایتان اظهارنامه تنظیم نمایم

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نماید سپس شکوائیه خود را با توجه به شرح ماوقع به همکاری وکیل تنظیم نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه پارسال نمایید