مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دکور مغازه سرقفلی

با سلام. بنده دارای مغازه سرقفلی هستم که قصد فقط تغییر کامل دکوراسیون را دارم. شامل تغییر در قفسه ها سقف و کف پوش که روی سنگ خوده مغازه نصب میشه. میخواستم بدونم اجازه صاحب ملک لازم است یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هرگونه تغییر در ملک باید با رضایت مالک باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تعدی و تفریط در مغازه بدون اذن مالک ممنوع است مگر تعمیرات جزئی و تزیینات

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرگونه تعدی و تفریط در مغازه بدون اذن مالک ممنوع است مگر تعمیرات جزئی و تزیینات

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هرگونه تغییر در ملک باید با رضایت مالک باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به غیر از تغییرات جزئی سایر موارد نیاز به اذن مالک دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تغییر دکوراسیون بدون اینکه تغییری در ساختمان و اساس ملک ایجاد کند توسط مستاجر بلامانع است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای تغییرات جزئی نیاز به رضایت مالک نیست مگر تغییرات کلی و تغییراتی که مغازه را از نوع شغل مورد نظر دور کند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام هرگونه ایجاد تغییر در ملک به هر دلیلی که صورت گیرد باید با اجازه مالک باشد