مشاوره حقوقی رایگان - راه و آب باریکه

باسلام، زمینی داریم که بیشتر از 60 سال از طریق زمین همسایه به آنجا رفت و آمد میکنیم، زمین فروخته شده و از صاحب قبلی نشانی در دست نداریم،حال صاحب جدید زمین ادعا میکند نباید از زمین من رفت و آمد بکنید و بهانه های گوناگون می آورد.آیا از طریق مراجع قضایی باید پیگیر موضوع شویم چرا که شورا و ... نتوانستند مشکل رو حل کنند! با سپاس از شما

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با توحه به حق مکتسبه شما در طول این مدت با داشتن شهود می توانید ؛ شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مانع رفت و آمد شما میشه می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله باید طرح دعوی کنید از طریق دفتر خدمات قضایی

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با داشتن اسناد ومدارک میتوانید به جرم ممانعت از حق طرح دعوا نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با داشتن شهود می توانید ؛ شکایت کنید