مشاوره حقوقی رایگان - بستن راه آب و دیوارکشی و مسدود کردن ان

سلام همسایه ما که مالک گاوداری هست مسیر آب را دیوارکشی کرده و مانع رسیدن آب کانال به زمینهای ما میشود با تذکر هم رفع تصرف نکرد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.
یا دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی بدهید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اقدام به طرح دعوی ممانعت از حق نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تصرف عدوانی و ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنابراین با توجه به اینکه تذکر نیز داده اید پیشنهاد میشود از طریق قانونی و رسمی در قالب اظهارنامه نیز این حق خود را به وی متذکر شوید. در صورت فدم افاقه، دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل دهید تا بررسی کارشناسی ملک شود سپس دادخ‌است رفع ممانعت از حق دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دیوار کشی را می‌توان مصداق تصرفات غیر قانونی دانست آب راها یا کلا هر نوع حقوقی از این طریق به زمین های کشاورزی برسد متعلق به همگی و از این بابت شکی وجود ندارد ولی مالکیت انحصاری آن متعلق به دولت است کسی نمی‌تواند مانع استفاده دیگری از آن شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله شکایت رفع تصرف عدوانی از حق ارتفاق را اقامه نمایید و درخواست کارشناس برای بررسی موضوع را نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید . سوال شما کلی است. آیا رودخانه است یا آب چاه و... آیا حق انتفاع دارید یا خیر لطفا حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره و مدارک شما بررسی شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست رفع ممانعت از حق شکایت کیفری ممانعت از حق هم می توانید مطرح کنید