مشاوره حقوقی رایگان - نزاع خانوادگی

باسلام بنده از اول سال98 با خانواده خانمم اختلاف دارم مادرخانمم و برادرخانمم تو زندگیم دخالت میکنند. تا اینکه عید فطر من خانمم و دخترم رو برای مهمانی عیادت خونه بابام بردم که برادرخانمم و مادرخانمم و پدرخانمم با اعضا شورا اومدن درخونه بابام بعدشم زنگ زدن به پلیس110 و مامور اومد. دوتاسوال دارم. اولا آیا شورا حق دخالت تو دعوای خانوادگی و زناشویی دارد من میتونم بخاطر دخالت دونفر اعضا شورا که درخونه بابام اومدن شکایت کنم؟
سوال دومم خانمم و دخترم دوستشون دارم زندگیمو دوستدارم خانمم از دست مادر من شکایت کرد منم از دست برادر و مادر و پدرخانمم شکایت کردم ممنون میشم راهنمایی ام کنید اگه دخالت خانواده ها تو زندگیم نباشه با زن و بچه ام خوب و خوشم ممنون میشم راهنمایی و مشاوره بدین باتشکر.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. علت اینکه دو عضو شورا به منزل مادر شما امده بودند چیست?ایا حکمی داشتند?اگر شکایت ها ادامه داشته باشد خانواده ها از یکدیگر دور می شوند و در زندگی شما نیز تاثیر می گذارد، بهتر است کسی را واسطه کنید که دوطرف از شکایت های خود صرف نظر نمایند.