مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده همسر

بنده با 51 سال و چهارفرزند و 27 سال زندگی مشترک نسبتا خوب موفق از چهارسال پیش با دخالت موثر باجاناقم و تحریف وقایع برای تنبیه بنده سرموضوع جزئی که باخانمم داشتم و راضی کردن برادری که باهم میانه خوبی نداشتیم و باجاناقم با خطرناک جلوه دادن اوضاع اعتیادم ایشان را راضی به امضا فرم کمپ و در نتیجه شبانه از درودیوار کارگاهم بالا رفته و وارد سالن و دفتر و در حضور دومهمان من وحشیانه و بیرحمانه باشکستن چهارتا از دنده های من بدون اطلاع خانواده خودم وحتی یک دقیقه حرف بابنده به نام مامور اگاهی دست وپای بنده را بستند وبردند 14روز منجر به ترک وپاکی دوسال ولی درعوض از دست دادن کارگاهی که حدود 30 نفر مشغول ودند افسردگی گوشه گیر از دست اعتماد و روابط فامیلی و خانوادگی شدیم و این مسئله را سه سال تمام با التماس و خواهشهای مکررم از من پنهان کردند وبه تمام شرف انسانیم سوگند به تمام وظایف همسری وپدری خود نسبت به محل سکونت خود دربهترین حالت رسیدگی کردم و همیشه همه جا بودم وتقریبا مورد قبول و احترام و درمحل زندگی وفامیل بودم و هستم و یه جوری کارراه اندازم وحتی یک نفر خلاف این امر را نمیگن ولی بعد ازسه سال وخورده من از جاهای و مخصوصا از خود باجانقم مطلب را گرفتم که اتفاق سردلسوزی به من وخانواده نبود فقط جهت تنبیه بنده بود مشکل خیلی اساسی که زندگی مارا عملا به فروپاشی رساند اصرار بر دروغ خانمم و مادر خانمم و خواهرخانمم وهمون باجاناق که هیچ مسئولیتی را قبول نکرده وحتی بازنهدیم کردند و بدتر اعتمادمون بین خانواده به کل ازبین رفته و اتفاقات اینچنین زحمت چهل ساله مون را نابود کرد و جسمی پر از نفرت و کینه و بدون کوچکترین انگیزه برای ادامه و نگران از اینده فرزندانم که مخصوصا سه دخترم که دوتاشون دانشگاهشون تمام شده . ایا با این اوصاف و خانواده هم قول همکاری دادن از باجناقم وبردار طرح شکایتی بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به گذشت مدت زمان طولانی و عدم وجود دلیل و مدرک احتمال موفقیت شما کم است