مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده خانومم

سلام من 14 ساله که با همسرم زندگی کردم و یه دختره نه ساله دارم و همیشه خانواده همسرم تو زندگیم دخالت کردن الان همسرم چهار شب پیش رفته خونه داییش و هنوز برنگشته و اصلا جواب پیام و تلفن منو‌ نمیده دارم داغون میشم چیکار کنم میتونم از خانواده همسرم شکایت کنم من نه دست روی همسرم بلند کردم نمیگم اختلاف نداشتیم ولی هیچ وقت نمی‌خوام زندگی مو از دست بدم میتونم از خانواده همسرم شکایت قانونی کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بدوا با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و
به مشاور خانواده‌ رجوع کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر تحت چه عنوان سکایت کنید؟
فقط میتوانید همسرتان را الزام به تمکین کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دلیل داشته باشید و ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه الزام به تمکین دهید و سپس دادخواست تحت همین عنوان

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
متاسفانه مبتلابه این سوال زیاد هست.
در صورت وجود دلیل مانند صدای ضبط شده شان و یا شهادت شهود و یا اقرار اعضای خانواده همسرتان، می توانید اقدام به طرح شکایت کنید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
شکایت از خانواده همسر نمیتواند منجر به نتیجه گردد دادخواست الزام به تمکین خانم را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ارتباطی به خانواده همسر ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه ای مبنی بر بازگشت به منزل ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ عنوان شکایتی در چنین حالتی نمی‌توان متصور شد. فلذا توصیه می‌شود در بدو امر از یک مشاور متخصص در حوزه خانواده به همراه خانم بهره‌مند شوید.
در صورت عدم افاقه، برای ایشان اظهارنامه مبنی بر الزام به تمکین ارسال کنید و در صورت عدم نتیجه‌گیری، دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای درخصوص بازگشت همسرتان به زندگی مشترک برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید
متاسفانه دخالت در زندگی زناشویی موردی نیست که بتوان در آن خصوص اقدام به شکایت نمود مگر توهین ، تهدید یا ضرب و جرحی اتفاق بیافتد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام طی ارسال اظهارنامه ایشان را دعوت به مراجعت به منزل مشترک نمایید