مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

با سلام و خسته نباشید. همسر بنده فوت کردن، یک و نیم دانگ از یک آپارتمان متعلق به ایشان بوده؛ 3 دانگ دیگر متعلق به یکی از برادرانش و یک و نیم دانگ دیگر متعلق به برادر دیگر ایشان است. اگر من 1 و نیم دانگ همسرم را بابت مهریه توقیف کرده و سند بزنم، با چه روشی میتوانم این 1 و نیم دانگ را بفروشم؟ (آیا باید یک و نیم دانگ خودم از به مزایده بگذارم؟ یا ناچار می‌شوند کل آپارتمان را به مزایده بگذراند؟)

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دستور فروش ملک مشاعی در خصوص کل اپارتمان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور فروش ملک مشاعی از دادگاه باید بگیربد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دستور فروش ملک مشاعی را از دادگاه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، داداخواست فروش ملک را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است
میتوانید هم اکنون بفروشید وگرنه باید نسبت به افراز اقدام نمایید اگر قابل افراز نبود از طریق مزایده به فروش خواهد رسید