مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

من شکایت طلاق از شوهرم کردم ولی خسارت هزینه دادرسی و هزینه وکیل رو تو داخواست ننوشتم ،چطوری میتونم خسارت وکیل و دادرسی رو از شوهرم بگیرم و چه زمانی پول وکیل رو میده بهم ؟ اگه اواسط دادگاه توافق کنیم چی میشه هزینه من ؟؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید در خواسته آن را مطرح میکردین اگر جلسه تشکیل نشده قبل از تشکیل خواسته رو افزایش دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در. جلسه اول رسیدگی خواسته خود را افزایش دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جلسه تشکیل نشده قبل از تشکیل خواسته رو افزایش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جلسه اول تشکیل نشد می توانید در جلسه اول هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را نیز اضافه کنید یا از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.
توجه داشته باشید که حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است و شما مبلغی که به وکیل پرداخت کرده اید را نمی توانید مطالبه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قبل از تشکیل جلسه خواسته را افزایش دهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در جلسه اول میتوانید خواسته خود را افزایش دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جلسه اول رسیدگی خواسته خود را افزایش دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، در جلسه اول رسیدگی خواسته خود را افزایش دهید