مشاوره حقوقی رایگان - ملک توقیفی و عدم آزادسازی با وجود دادن بدهی و چک

باسلام بنده چک برگشتی داشتم و خونه ام را توقیف نمودن و چک را پرداخت نمودم و با وجود اینکه تعهد دادن که بعد از وصول رفع توقیف شود ولی چندین ماه است که رفع توقیف ننمودند آیا بنده میتوانم خودم اقدام کنم و همچنین ادعای خسارت و زیان از طرف مقابل کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون از الطاف شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید