مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

سلام توی یه درگیری که طرف با لوله آهنی به پشت سرم ضربه زده که شکسته منم یه شاهد دارم او زده زیرش که من نبودم. ولی دادیار ازش خواست دست روی قرآن بزاره که اون نبوده اون قبول نکرد و دست نگذاشت روی قرآن. حکم من چجوری میشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با وجود سایر ادله تنها دیه و یا ارش حسب مورد به نفع شما صادر خواهد شد.
عدم اتیان سوگند در برابر مقام قضا می تواند اماره ای بر انجام فعل مجرمانه باشد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به موارد مذکور دادیاری قرار جلب به دادرسی صادر می کنه و شما جهت اثبات ادعاتون نزد دادگاه اتیان سوگند خواهید کرد تا دیه یا ارش تعلق بگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادگاه برای اثبات و حصول نتیجه شمارا سوگند میدهد.