مشاوره حقوقی رایگان - مهلت رای داور

با سلام و احترام

در قرارداد اجاره مدت داوری مشخص نشده فقط نوشتن با تراضی و توافق طرفین .................. داور مرضی الطرفین است. در تاریخ 1400/04/09 طی اظهارنامه ای از داور خواسته شده رای خود را صادر کند و داور در تاریخ 1400/08/18 رای خود را صادر و در 1400/09/15 در شعبه از رای عکس گرفتم ، سوال اینکه مگه مدت داوری از تاریخ 1400/04/09 شروع نشده و داور مگه نباید تا تاریخ 1400/07/09 رای خود را اعلام میکرد. با این تفاسیر آیا رای خارج از مهلته یا خیر؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر مهلتی برای صدور رای در قرارداد پیش بینی نشده باشه، مدت آن سه ماه است، اگر خارج از مهلت رای صادر شده است، می‌باید دادخواست ابطال رای داور را مطرح بفرمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خارج از سه ماه اگر مدتی تعیین نشده باشد می تواند از موارد ابطال رای باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به رای اعتراضی دارید می توانید دادخواست ابطال رای داوری بدهید
مه دادخواست ابطال باید در مهلت قانونی مطرح شود