مشاوره حقوقی رایگان - اراضی کشاورزی

با سلام. پدر من سند 9 هکتار زمین کشاورزی دارد. در صورتی که کل زمین های ما 18 هکتار می باشد و پدرم از سال 43 تا بحال روی این زمینهای کشاورزی کار میکند و الان میگن که زمینها اراضی ملی هستن شکایت کردیم کپی سند ها رو به قاضی پرونده دادیم و هنوز رای صادر نشد خواستم ببینم با توجه به اینکه ما سه برادر هستیم مازاد بر زمین ها رو میشه خرید و سند گرفت یا دولت میتونه به دیگری بفروشه ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورتیکه تشخیص مامور منبع طبیعی بر اراضی ملی بودن زمین ها باشد ، سند به نام دولت صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده است.
می توانید از طریق جهاد کشاورزی و منابع طبیعی پیگیری کنید.