مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام پدر من سند 9 هکتار زمین کشاورزی دارد در صورتی که کل زمین های ما 18 هکتار می باشد و پدرم از سال 43 تا بحال روی این زمینهای کشاورزی کار میکند و الان میگن که زمینها اراضی ملی هستن شکایت کردیم کپی سند هارو به قاضی پرونده دادیم و هنوز رای صادر نشد خواستم ببینم با توجه به اینکه ما سه برادر هستیم مازاد بر زمین ها رو میشه خرید و سند گرفت یا دولت میتونه به دیگری بفروشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه ملی اعلام شده باشد 10 درصد آن جز مستثنیات است بقیه اش را می توانید بخرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید صرفاً زمین هایی که به نام پدر توانست را مطالبه نماید و نسبت به مازاد اگر ادعایی دارید باید در دادگاه طرح دعوا کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام شما میتوانید خریداری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمین هایی که به نام پدر توانست را مطالبه نماید ولی بابت بقیه نیاز به دادخواست و ادله دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمینهای ملی باشد نمیتوانید ان را بخرید اما با احتساب ده درصد از ان که مستثنیات است مابقی قابل نقل و انتقال است. اما بهتر است قبل از هر اقدامی مشاوره بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرچیزی محتمل است باید اسناد و مدارک را دید و بررسی کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل خریداری و مذاکره با سازمان مربوطه می باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

این امرنیاز به بررسی مدارک والبته مذاکره با منابع طبیعی می باشد