مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام همسر من در طرح قرعه کشی ایران خودرو ماشینی به اسم من درومد و کل پول رو ایشون به حسابم واریز کردن حال اگه ما بخوایم از هم جداشیم میتونه خودرو رو از من پس بگیره ؟؟ در چه صورت نمیتونه پس بگیره؟ آیا اگر من بفروشم یا به نام مادرم بزنم میتونه باز از من پس بگیره؟؟
نمیخوام به عنوان مهریه بگیرم مهریه را جدا میگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر انتقال دهید نمی تواند ادعای هبه مطرح کند.
ولی ممکن است که مدعی شود به شما فروخته و بخواهد ثمن معامله را مطالبه کند.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید یا اگر ادعایی مطرح کرد و در دادگاه ثبت کرد که ماشین متعلق به او است یا ثمن معامله مطالبه کرد می توانید بابت مهریه توقیف کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مشکلی نیست ولی همسرتان می تواند دعوای اثبات مالکیت مطرح کند