مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه دستی در حین سیدگی

اصل فولنامه جلسه اول رسیدگی وجود داشته گواهی برابر با اصل آن توسط مدیر دفتر انجام شده قبوض پرداختی اظهارنامه تماما وجود داشته بعداز 4سال دوندگی احد از خواندگان فوت جلسه اول ورثه اصل مبایعه نامه خواسته شد که گم شده و دادگاه هم از خدا خواسته رد دادخواست و از اعداد دلایل خارج و... تجدید نظر هم تایید کرد لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ایراد جعل و انکار و تردید فقط در جلسه اول باعث رد دعوی میشود