مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

با سلام و احترام
بنده یکی ازوراث زمین چند هکتاری هستم، زمین برای پدر بزرگم بوده و ایشان حدود 60 سال است که فوت شده و زمین ها توسط عمو ها و بعد توسط پسر عموها تصرف شده،طبق تحقیقاتی که انجام شده این زمین ها به نام پدر بزرگ بنده هست و چندین سال است ازین زمین ها استفاده شده و بابت استفاده هیچ اجرت المثلی دریافت نشده،بنده و خواهران و برادرهایم تصمیم بر پس گرفتن زمین ها را داریم، چطور اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید و سهم الارث خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ضمن اخذ گواهی حصر وراثت نسبت به تحریر ترکه و مطالبه سهم الارث دادخواست خود را مطرح و پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم ترکه و اجرت المثل مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید و سهم الارث خود را مطالبه کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ابتدا انحصار ورثه نموده و سپس درخواست تقسیم ترکه را بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید سهم الارث خود را مطالبه کنید آن هم درصورتی کا گواهی حصر وراثت داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام گواهی انحصار وراثت را اخذ و دادخواست تحریر وتقسیم ترکه را مطرح نمایید و میتوانید خلع ید ومطالبه اجرت المثل را نیز بنمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف علیه متصرفین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعد از اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه و سهم خود را بدهید می‌توانید برای تمام این موارد نیز وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا تامین دلیل مایس پس شکایت کنیم