مشاوره حقوقی رایگان - زمین به ارث رسیده

با سلام
پدربزرگ من زمینی کشاورزی به مساحت 17000 متر در سال 77 خریداری کرد که حدود 50 درصد پول خرید زمین کشاورزی رو پدرم پرداخت کرده یک دفعه پدر بزرگم فوت میکند و کار به انحصار وراثت میکشد
و به پدرم 8000 متر به مادربزرگم 3000 متر و به عمویم 6000 متر زمین میرسد
با وجود شهود و مطلعین پدرم به عمویم فقط 1500 متر زمین بخشیده ولی در تقسیم نامه 3000 متر نوشته شده و امضا شده یعنی 1500 متر دیگر خلاف بخشش داده شده
آیا میتوان آن 1500 متر زمین را برگرداند ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی برای ادعای خود دارید می توانید اقدام کنید.
در غیر اینصورت طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مدارک شما می بایست بررسی و مطالعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پدرتان می توانند اقدام به طرح دعوی کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مدارک و مستنداتی دال بر این موضوع دارید که حتما به نتیجه خواهید رسید. در غیر اینصورت طرح دعوا در دادگاه صالح فاقد نتیجه مطلوب خواهد بود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا باید مدارک و تقسیم نامه بررسی شود.تا پاسخ دقیقی ارائه شود.
تحت شرایطی امکان رجوع وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و تقسیم نامه میباشد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بله میتوان 1500 متر دیگر را درخواست کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر تقسیم نامه امضا شده و همه وراث آن را امضا کرده‌اند �کل می‌توان آن را فسخ کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است پدرتان مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود برده و مشاوره حضوری دریافت دارند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و تقسیم نامه بررسی شود.تا پاسخ دقیقی ارائه شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مدارک و شواهدی دال بر این موضوع دارید قابل اقدام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است