مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی بفرمایید

با سلام و ادب و احترام جهت مشاوره از شما خواستارم با خانواده یک جانباز 51 درصدی که دریک درگیری مسلحانه رودرو با قاتلان فراری و گروگانگیر و حمل اسلحه ی غیر مجاز کلاش و ساچمه ای که در این ماموریت برادر اینجانب در این ماموریت که عضو نیروی انتظامی قسمت پلیس آگاهی بودند که به تعداد29 تیر ساچمه ای و یک تیر کلاش قرار میگرند و از ناحیه گردن . هردو دست . هردو پا و کمر و سینه و پهلو به شدت مجروح می شوند و به صورت دائم تحت درمان و مراقبت های ویژه سی سی یو و آی سیو قرار می‌گیرند و در این مدت مورد عکس برداری زیاد و رادیولوژی و آندوسکوپی و دیگر عکس های دارای اشعه و پرتوکاری به تعداد بسیار زیادی انجام می‌شد که بعد از این مدت به سرطان خون دچار گردید و بعد از مدتی در بیمارستان در حین آزمایشات شلنگ انداختن راه تنفسی ایشان تنگ شد و فوت نمودند در حالیکه از طرف یگان خدمت خود به جانباز 51درصد معرفی شده بود ولی متاسفانه از طرف بنیاد شهید گفتن چون نیامده اینجا پرونده تشکیل دهد ما نمی توانیم 51 درصد را تایید کنیم جانبازی ایشان را به 25 درصد تبدیل کردند و ما خواستار حق و حقوق و رشادت‌ها و دلیری و شجاعت و ایثار این جانبازی که از جان خود گذشت و برای دفاع از انقلاب و اسلام و ایجاد نظم و امنیت و آسایش و آرامش در برابر خصم ایستاد و جان خود را نثار کردند چرا اینها فقط انگشت بر روی مریضی ایشان گذاشتند و هیچگونه دفاع ارزش و افتخار به این جانباز نگذاشتند و نه شهادت ایشان را تایید کرده و حقوق جانبازی ایشان را به برادر و خواهر ازدواج نکرده و بیکار دارند پرداخت نمی کنند چرا به علت جانبازی 51 درصدی ایشان را تبدیل به 25 درصد نموده اند پس خدا و پیر پیغمبر کجا رفته فردای قیامت جوابگوی این موضوع خواهند شد چون خون یک جوان آنهم جانباز را نداده اند و به همین آسانی نخواهد بود لطفا راهنمایی کنید چطور حق و حقوق این جانباز را بگیریم ؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست ، می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جانبازی منتفی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از رطیق بنیاد جانبازان امور ایثارگران پیگیری و اقدام نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام سوال طولانی حود را تلفنی مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سوالتون جنبه حقوقی و یا کیفری ندارد از ارگان مربوطه پیگیر موضوع شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق بنیاد امور جانبازان وایثار گران پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق ارگان مربوطه رایزنی نمایید