مشاوره حقوقی رایگان - ملک پیش خرید

با سلام ... بنده ملکی قولنامه ای را پیش خرید کردم که با کلی جنگ و دعوا در حدود 5 سال بعد تحویل گرفتم. چون در قرارداد به دلیل کوتاهی من و البته زرنگی فروشنده تاریخ تحویل و خسارت ذکر نشده است آیا میتوانم از نظر عرف شکایت کرده و تاخیر تادیه بگیرم .... راه حل چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت باید ثابت کنید که به شما خسارت وارد شده و سبب ورود خسارت فروشنده بوده است.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
در صورت عدم اشاره به خسارت دیرکرد در قرارداد با شرایطی می توان از دادگاه تقاضای رسیدگی به خسارت وارده را نمود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات ورود خسارت امکان مطالبه می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید طبق قرارداد عمل کنید و اگر ثابت کنید که خسارت وارده شده از سوی فروشنده است قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت شرایطی می توان از دادگاه تقاضای رسیدگی به خسارت وارده را نمود.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام باید وجود علت و معلول بین خسارت و واردکننده خسارت را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه ارسال کنید و بعد از ابلاغ اظهارنامه خسارات قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ورود خسارت را اثبات کنید . طبق قانون خسارت عدم النفع قابل وصول نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید برای مطالبه خسارات اثبات کنید خسارتی وارد شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وجه التزام قراردادی تعیین نشده باشد خیر