مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سلام بنده در دی ماه 1400 آپارتمان پیش خرید کردم که تحویل رو اسفند 1402 توافق کردیم و قولنامه در بنگاه خودشون نوشته شد که ماهیانه 300 هزار تومان برای تاخیر نوشتن و الان ساختمان 30 درصد پیشرفت داشته ولی خوب دیرکرد رو خیلی پایین نوشتن میخواستم بدونم آیا میتونم دیر کرد درست از ایشون بگیرم چون الان فقط اجاره ماهانه واحد 30 میلیون شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق ماده 230خیر

مفاد قرارداد حائز اهمیت است

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
به استناد ماده 6 قانون پیش فروش میتونید بر علیه ایشون دعوا طرح نمایید،جهت فنی بودن دعاوی ملکی پیشنهاد میشود از مشاوره تلفنی و تخصصی استفاده نمایید تا دادخواست مناسب نگاشته شود.

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

با سلام دوست عزیز ازانجاییکه مفاد قرارداد بین طرفین معتبر میباشد و شما در قرارداد خود مبلغ خسارت دیرکرد را تعیین کردید لذا مطالبه خسارت بیش از مبلغ توافقی ممکن نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه توافق شما و آنچه در قرارداد آمده مهم هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.جهت راهنمایی دقیق تربایستی قرادادپیش فروش بررسی گردد. درحالت کلی طرفین به موجب تعهدات مندرج درقرارداد شخصی که مخالف قانون نباشد، مسولیت دارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت قراردادی طبق قرارداد قابل مطالبه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه در قرارداد بین طرفین آمده ملاک عمل است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وجه التزام توافقی قابل کم و زیاد نیست مگر به تراضی مجدد، لذا همان مبلغ روزانه یا ماهیانه ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها طبق مفاد قرارداد شما می‌توانید عمل نمائید و خارج از چهارچوب قرارداد نمی‌توانید اقدامی صورت دهید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام با توافق طرفین قرارداد قابل اصلاح است و یکطرفه نمیتوتید خسارت تاخير را بیشتر نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر آنچه که شما در قرارداد قید کرده‌اید ملاک است باید بر اساس آن عمل شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فقط بر اساس هر آنچه در قولنامه نوشته شده می توانید مطالبه کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام متاسفانه اصل بر توافق و قرارداد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا بله
با شرایطی مبلغ قابل تعدیل است
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس میزان قراردادی محاسبه میشود