مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام خسته نباشید

ببخشید راننده مقصر مدعی شده تا 2.5 درصد جریمه ای ک توسط بیمه شده رو پرداخت نکنه، بیمه به ما دیه نمیدهد..

و میخاد پول رو از ما ک زیان دیده هستیم بگیره..

سوالم اینه که بیمه میتونه دیه مارو بخاطر پرداخت نکردن جریمه توسط راننده مقصر واریز نکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دیه باید پرداخت شود و شما می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر ارتباطی ندارد از شعبه اجرا پیگیری نمایید

یک وکیل :

سلام
خیر شما مسیر خودتان را پیگیری نمایید.

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
مستند به قانون عدم پرداخت جریمه توسط راننده مقصر، مانع دریافت دیه ثالث نخواهد بود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

از شعبه اجرای احکام پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید دیه باید پرداخت شود

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
خیر.
بیمه مکلف است خسارت شما را پرداخت کند و رابطه فی مابین راننده و شرکت بیمه به شما ارتباطی ندارد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دیه ربطی به جریمه ندارد ازاجرای احکام تقاضای اجرای حکم وجلب کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت دیه از طریق اجرای احکام قابل پیگیری است