مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

آیا بیمه میتواند دیه رو به کسی غیر از حادثه دیده بدهد یا حضور شخص حادثه دیده الزامی هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در صورتی که وکیل داشته باشد و و در وکالتنامه این مورد نیز مورد اشاره قرار گرفته باشد بله منعی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که وکالت به غیر داده باشید بیمه به وکیل پرداخت خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به حساب خود شخص واریز شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بیمه ها به هیچ عنوان مبلغ دیه را غیر از حساب دادگستری،صندوق تامین خسارات بدنی یا حساب شخص حادثه دیده به شخص دیگری پرداخت نمی نمایند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که وکالت از شخص داشته باشد امکان‌پذیر است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.صرفاًبه حساب خودشخص یاوکیل دادگستری که ازدادگاه نامه گرفته باشدواریزمی گردد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید به حساب خود شخص واریز شود و اگر وکیل داشته باشد و در وکالتنامه اختیارات لازم را داشته باشد می تواند به وکالت از شخص اقدام کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه فقط به زیان دیده یا وکیل ایشان پرداخت می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به وکیل وی می‌تواند تادیه کند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در صورت وکالت داشتن و اظهار این مورد در وکالتنامه بله فرد دیگری میتواند دریافت کند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

حتما حضور حادثه دیده یا کسی که از جانب او سمت دارد الزامی و به شماره حساب حادثه دیده پرداخت میشود نه شخص ثالث

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه می‌بایست دیه را به شخص حادثه‌دیده پرداخت نماید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فقط به حادثه دیده و یا نماینده قانونی وی پرداخت می شود

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
خیر به خود شخص یا وکیل در صورتی که در وکالتنامه قید شده باشد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

باید به خود زیان دیده پرداخت کند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

خیر مگر وکیل قانونی با حق اخذ دیه

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

پرداخت مبلغ دیه به شخص حادثه دیده یا وکیل قانونی ایشان و یا در صورت فوت فرد به ورثه وی پرداخت میشود و بهدغیر ازموارد فوق به شخص دیگری پرداخت نمیگردد